//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : Saya bukan nak tolak takdir, saya cuma terkilan dengan awak.


Tagboard
Music here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Tasha Rahman

Saturdayyy posting :')
Hello saturday :'D
Harini ak smile lebar jekan ? yelaa , semalam dah nangis sorang-2 macam orang gila :'< haha
So harini ak gelak laa bnyak-2 , tadi ak gelak banyak gila dekat sekolah . sekolah ak ada buwad gotong-royong tadi , bestt woooo gotong-royong dgn kawan-2 . seronok sngat , heheww :')
Ni ak nak nasihat sikit dekat orang yg bercinta kat luar sana , kalau yg bercinta 2,3 bulan tu takpayah lah nak taruh harapan besar sngat la kan ? bukan apa , semua benda boleh berlaku sekarang kan . kalau dah couple bertahun-tahun tu boleh lah berharapan besar tu pun ak tak galakkan sngat , hahaha ak ? cehhhh ak cakap mcm berpengalam jekan ? sebenarnya tak pun , ak just tngok alam sekitar ak jer ramai sngat yg macam tu , hehe . so jangan berharapan besar sngat okay masa ngah couple uh , kalau dah tunang tu okay laa , okayy lah taknak taip panjang-2 , penat woooo . hehe kbye :'D take a smile buddies .



InsyaAllah ak boleh bahagia tanpa dea