//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : Saya bukan nak tolak takdir, saya cuma terkilan dengan awak.


Tagboard
Music here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Tasha Rahman

Andai Waktu Boleh Aku Putar
Heyyy buddies , tengok tajuk entry ak kali ni ?
 "ANDAI WAKTU BOLEH AKU PUTAR" mesti ada cerita disebalik tajuk ni kan ?
yelaa . ada story back of the entry , eh betul ke ak speaking ni ? Hahahahaha , sorry ak tak sepandai korang nak speaking ni , tapi kalau sikit-2 tu boleh laa insyaallah . okay kembali pada tajuk , sekarang ni hidup ak 50% pun tak sampai , betapa kosongnya ak rasa .  nasib baik ak masih ada family dan kawan-2 yg selalu support ak , alhamdulillah ya allah . sejak ak single ni ak dah banyak berubah , contohnya ak tidur awal kalau sekolah kadang-2 je ak tidur lambat , ak selalu sedar tengah malam lepas tu ak rasa macam nak nangis teringat kat dea . eerrrr ak taktahu lah kenapa susah sngat nak lupa kan orang gila tu :'<
ak rindu dea , rindu dea , rindu deaaaaaaaaaa ! okayy laa blahh dulu , sedih sngat ni .

ImissyouIloveyouIneedyou