//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : Saya bukan nak tolak takdir, saya cuma terkilan dengan awak.


Tagboard
Music here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Tasha Rahman

Awak !
Hey guys ,
 ak nak story siket pasal semalam , semalam ak ada text dngan ex ak
dlm stengah jam mcm tu kowd , dea yg text ak dulu
dah lama kami tk brhubung , sbb dah lama deo tk on fb dea .
btw , imisshimsomuch :(
tader sape yg faham perasaan ak laa , mcm mana ak syg kan dea hanya tuhan jea yg tahu .
Terima kasih YA ALLAH sbb kau makbulkan doa ak , wlaupun kami dah tkde pape tp kami still brhubung n dea ttap ambil berat pasal ak , wlau dea yg paling lmbat wish bufday ak , tk kesah laa yg pnting dea wish .semalam dea smpat merajuk dngan ak , yelaa kan sbb ak tk wish bufday dea jugak , ak mmg engat bufday dea , tp ak konfius antara 18/1 atau 18/11 , eerrr --,,-- lagi pun dea tk wish jugak bufday ak , dea ckap dea tk engat , huhhh ! bodoh betul laa punya ex , smalam ak ader pujuk dea sbb dea merajuk sngan ak , ak ckap laa ***** dea ckap jngan sbb dea dah ada awek . bhaii ! perasaan ak time tu tuhan jea yg taw laa , ak pon rply okay , dea pon ckap okay ape ? alaaa , gurau je rupanye HAHAHA ! dea ckap tkder sape nak at dea , perasan rendah diri kan ? wuteverlaa --' . walau ape pom tejadi ak still syg dea n cinta dea .



                                                                  okay byee stalkers