//Simple is better

Bonjour!
Hey ! Good days to you!


Welcome to my . You've stuck in my unprivate diary. Be nice here or i call My Superman kill you!.

Status : Saya bukan nak tolak takdir, saya cuma terkilan dengan awak.


Tagboard
Music here!


cbox code here

Credits

Basecode: Nadya.
Full edit: SitiSyuhadah
Re-Edit by: Tasha Rahman

Menghitung hari nak Raya dahhhh.
Assalamualaikum dan terima kasih sudi stalk blog kita yg buruk ni. HAHA
lagi berapa hari lagi kita puasa n lepas tu kita akan menyambut hari raya aidilfitri, hee. harapharap raya tahun ini lebih baik dari tahuntahun yg sblumnya :) Aminnn.
Baju raya korang warna apa ? Tema baju raya kita tahun ni oren ren renn rennnn, hahaha. nak raya dengan taknak raya sama bnyk sbb PMR belum lepas lagi, jadi tak boleh nak raya sakan lah. Raya tahun ni bnyk orang baru dalam hidup, keluarga dah semakin ramai sbb anak buah dah semakin bertambah. anak buah je yg kita ada anak kita sendiri kita takde, sob sob ;( haha. Insyaallah 7 8 tahun lagi ada lah anak sendiri. HAHA
Dah lama kita tak bukak blog kita ni, kita tak sempat nak tukar skin blog kita ni dah buruk dah, hmm mntak tlg tukar kan boleh? Kitaa malassss senanya ;(


Harini trial pmr dah habis, alhamdulillah sbb dapat jwb semua subjek, harapharap semua lulus cemerlang. taknak dah red red pen dalam buku rekod ;( korang mcm mana? okay ke? paper paling susah bagi ak adalah math, wuu susah gilaa woo. paper2 math bnyk yg ak salin soalan saja, HAHAHA -.-
sape lah buat soalan, soalan yg tak berperikemanusiaan ;/ mungkin susah bagi ak dan senang bagi korang, sbb korang bijak mcm sang kancil ;P Btw, Goodluck ye utk semua calon PMR 2012, buat yg terbaik utk masa depan korang ;D

Ak ingat nasib ak baik tahun ni, rupanya tak berapa nak baik mcm-2 masalah ak kena hadapi sorg-2, bnyk benda ak fikir dan bnyk masa ak telah sia-siakan. tapi ak masih bersyukur sbb Allah masih panjangkan usia ak dan beri kesedaran utk ak sedar dari kesalahan yg ak lakukan, yaa allah bnyknya dosa ak dosa dekat ibubapa ak, dosa dekat manusia, dosa dosa dekat semualah! ;( kalau lah ak boleh undur semula masa, ak nak umur 13 tahun balik, ak taknak ingt lngsung masa ak form2 form3, tapi apa daya ak ? ak hanya seorang manusia yg lemah yg selalu melakukan kesilapan. Semoga Allah beri kekuatan utk hadapi semua dugaannya, Aminnnnn. Ends, okay bye stalker.

RAYA TAHUN NI SINGLE 




tadok
hey stalker ,
lamo tk update blog ni , bz sngt tokdei nok care -.-
ak bhagio lewni nge pokjat , bhagio sngt ,
tapi ak tktahu deo bhagio dok nge ak . myb bhagio myb dok ,
btw ak sero ak usoho doh nok wak deo bhagio ;(
tapi ak tk napok deo bhagio nge ak , ak tahu saloh ak mano tapi ak nok bekki saloh ak ,
ak tktahu :'(
Terima kasih pokjat sbb awok buleh buwad sayo tkengt ko ex sayo,
kalu awok baco blog sayo ni , sayo nok awok tahu SAYO SAYEI AWOK , tadok orei laen , tksei cayoo tksoh .
DEMI ALLAH , sayo tkengt doh ko ex sayo tuh. sayo manusio biaso jah , hup slalu buwad ksilapei . Big sorry dear :'( sayo dok mampu buwad awok bhagio , sayo harap awok pehei sayei sayo gano ko awok , sayo taip bukei karangei kosong jah ni , sincerely from my heart ;'(

I MISS YOU  I NEED YOU  I LOVE YOU AHMAD AIZAT 




Lots of Love TR